A Szabadkéz Produkció alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az előzetes piaci elemzések alapján végül 1995 végére állítottuk össze cégportfoliónkat.

Tevékenységeink köre elsősorban nyomdai előkészítés és kivitelezés köré csoportosítható, ami igen szerteágazó, ugyanakkor lehetőséget biztosít arra, hogy a különböző területek kombinációjával rendkívül kedvező szolgáltatási csomagokat biztosítsunk az Önök számára. Tevékenységeink széles köre biztosítja, hogy vállalni tudjunk egész kampányok és egyéb, nagyobb volumenű munkák teljes körű lebonyolítását is.

Ügyfélkomfort
- azonosulás az Ön érdekeivel,
- felelősség (csak vállaljuk el, amit be is tudunk tartani),
- napi 16 órás elérhetőség,
- rövid reakcióidő a megkeresésekre, gyors ajánlatkészítés,
- ingyenes szaktanácsadás,
- ingyenes műszaki optimalizálás,
- megrendeléstől szállításig egy szakemberrel áll kapcsolatban.

Üzleti filozófiánk követi az európai trendeket. Mi nem teszünk különbséget kis- és nagyvállalatok között, számunkra az a fontos, hogy megbízásainkat a megrendelő igényeihez maximálisan alkalmazkodva, magas színvonalon teljesítsük.

Büszkék vagyunk arra, hogy mindezt olyan lendületes, kihívást kedvelő, kreatív és tapasztalt fiatalokból álló csapat közreműködésével tudjuk megvalósítani, akik mindannyian elsősorban a megbízó megelégedettségét tekintik munkájuk fő sikerének és szépségének.

Bízunk benne, hogy az általunk kínált lehetőségek széles tárházában Önök is megtalálják azt, amivel vállalkozásának fejlődéséhez mi is hozzájárulhatunk.

Tekintse meg portfoliónkat.

Minden jog fenntartva! © Szabadkéz Produkciós Iroda
Főoldal